X

Запит на послугу

Для запиту введіть Ваші дані

 
 
 
 
 
 
 
 

Освітня платформа віртуальної та доповненої реальності Book`VAR

Задача проєкту

Електронний додаток для вивчення природничих наук із використанням доповненої та віртуальної реальності BookVAR, розроблений КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА», сьогодні являє собою унікальну можливістю візуалізувати досліди з фізики під час навчання за програмою 8-11 класів.

Діяльність проєкту

Додаток із використанням технології доповненої реальності дає можливість кожному учню в індивідуальному ритмі (без часових чи кількісних обмежень) спостерігати експерименти ключових тем програми з фізики за певний клас. Візуалізація за допомогою 3D-анімації відтворює процеси, явища, об’єкти досліджень з максимально можливою точністю без можливості зміни користувачем величин обчислювальних та вимірювальних операцій. Додаток із використанням доповненої реальності створений для пристроїв на базі Android 8 та його старших версій, а також IOS.

Додаток із використанням віртуальної реальності створений для шоломів віртуальної реальності. На сьогодні основним пристроєм для роботи з додатком є шолом Oculus Quest та Oculus Quest 2. Запуск додатку дає можливість брати участь у проведенні 160 експериментів з фізики за програмою для 8, 9, 10 та 11 класів, затвердженою МОН України. Користувач потрапляє у повноцінне віртуальне середовище – лабораторію в стилі Sci-fi. Кожен експеримент має голосове озвучення та текстовий опис. Хід експерименту – поетапний, контролюється самим користувачем. Час виконання не обмежений. Середовище віртуальної лабораторії розроблене як відкритий стабільний простір, максимально наближений до звичайного повсякденного середовища. Керування процесами відбувається за рахунок маніпуляторів, які виглядають як людські руки з природньо рухливими пальцями.

Маєте пропозицію?

Напишіть нам!